De nieuwe cadeaukaart 'Dessels Kado' is vanaf nu te koop in het Desselse gemeentehuis. Deze nieuwe kaart is een initiatief van de gemeente Dessel in samenwerking met Unizo Dessel en werd qua ontwerp en productie volledig gerealiseerd door GPEC in samenwerking met Pixeo.

GPEC Events & Communication, met zaakvoerder Günther Peeters, is inmiddels 7 jaar actief vanuit Dessel. Toen Günther vernam dat zijn thuisgemeente op zoek was naar een nieuw initiatief om de lokale middenstand te ondersteunen was hij er als de kippen bij om hierin mee te denken.

Unizo Dessel koesterde al langer het idee van een eigen cadeaukaart, meer bepaald voorzitter Peter van Hoof trok hierin sterk aan de kar. Hij werd hierin gesteund door Willy Broeckx, Dessels schepen van Lokale Economie. GPEC en Pixeo zorgden er samen voor dat dit idee vanaf vandaag realiteit is geworden.

"Het ontwerp van de cadeaukaart 'Dessels Kado' is gebaseerd op het logo en de kleuren van de gemeente Dessel", aldus Koen Mertens van Pixeo. "Dit logo met als slogan 'natuurlijk en veelzijdig Dessel' bood immers ontwerptechnisch veel mogelijkheden en toont ook duidelijk de verankering van de cheque in en met de Gemeente Dessel".

Pixeo uit Geel bouwt websites, webshops en webapplicaties en is ook gespecialiseerd in print design, logo's en huisstijl.

GPEC en Pixeo werken intussen al langer samen met elkaar samen en Günther Peeters is heel blij dat dit nu ook zichtbaar zal zijn in 'zijn' gemeente. "Op elke cadeaukaart staan de logo's van GPEC en Pixeo en daar ben ik echt trots op.

Zeker met de Eindejaarsperiode in zicht zal 'Dessels Kado' hopelijk vaak aangekocht en gebruikt worden en zullen onze logo's dus ook frequent zichtbaar zijn", aldus een tevreden glimlachende Günther Peeters.

Meer info over 'Dessels Kado' ook op www.desselskado.be

Foto : Peter Van Hoof (links), voorzitter Unizo Dessel, en Günther Peeters (rechts), zaakvoerder GPEC, bij de voorstelling van de nieuwe Desselse cadeaukaart 'Dessels Kado'.